Νεο Εργο

Νέο Έργο

Ilia Villas

Η NEXUS δημιούργησε το υπερσύγχρονο συγκρότημα πολυτελών κατοικιών τα Ilia Villas για εσάς που επιθυμείτε μία απόδραση στον κόσμο της υψηλής αισθητικής, 12 μήνες το χρόνο. Σχεδιασμένα με φαντασία και πρωτοτυπία, τα Ilia Villas παρέχουν ανέσεις σε εσάς που θέλετε υψηλές προδιαγραφές στη διαμονή σας και που επιθυμείτε να εκπληρώσετε το όνειρο της γρήγορης απόδρασης από την καθημερινότητα της πόλης.

Χτισμένο σε ένα από τα πιο αναβαθμισμένα προάστια της Θεσσαλονίκης, το Πλαγιάρι, προσφέροντας απεριόριστη θέα στο Θερμαϊκό κόλπο και την πόλη, στη ανατολική πλευρά της Θεσσαλονίκης, η NEXUS CONSTRUCTIONS σας μεταφέρει σε ένα κόσμο μοναδικής άνεσης και πολυτέλειας, στο συγκρότημα ILIA. Σε μικρή απόσταση από τη Θεσσαλονίκη, την Περαία και τη θάλασσα της Επανωμής, σε μια περιοχή με άμεση πρόσβαση στις παραλίες της Χαλκιδικής, η NEXUS δημιούργησε για εσάς τα Ilia Villas, για να απολαμβάνετε τις ανέσεις και την πολυτέλεια μιας κατοικίας υψηλών προδιαγραφών.

Σε μία έκταση 16 στρεμμάτων, η NEXUS κατασκεύασε 5 κατοικίες χτισμένες με έναν άψογο συνδυασμό αισθητικής και λειτουργικότητας και με επιλογή φιλικών, γήινων χρωμάτων που επιτρέπουν την αρμονική συνύπαρξή τους με το φυσικό περιβάλλον. Μοντέρνα αρχιτεκτονική, πανέμορφοι κήποι και κατασκευή σύμφωνα με τα υψηλότερα ευρωπαϊκά στάνταρντς. αποτελούν τα συστατικά που συνθέτουν ένα σύγχρονο συγκρότημα ανεξάρτητων κατοικιών, χτισμένων με προσοχή και έμφαση στη λειτουργικότητα, την ασφάλεια και την άνεση των χώρων τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Ilia Villas επικοινωνήστε μαζί μας:
Τηλ: +30 2310 300050
Κιν: +30 6977296929
Διεύθυνση: Πλαταιών 44, 54249, Θεσσαλονίκη
E-mail: info@entrakat.gr
>